Inredningsinspiration

(null)
Bild fr Ikea
Först ut är höstens släpp från Ikea med nya dörrar av rotting till Ivarhyllorna. Många har redan gjort diy på liknande dörrar men nu kommer de alltså att kunna köpas. Fina!
(null)
Bild fr Jotun
Förutom de brända tonerna som jag är så svag för kikar jag lite mot svalare mintgrönt, här från Jotun Lady. Jag vill blanda kulören med detaljer som har värme, vilket blir en urfin kontrast.  
(null)
Foto fr Andrea Torres Balaguer
Av en händelse stötte jag på den här bilden som en konstnär gjort. Hon har skapat några liknande porträtt och jag föll direkt för dem.
(null)
Foto Andrea Papini för Åhléns
Trä, trä, trä och strukturer. Och keramik förstås. Så inne på det! Bilden är också så makalöst fin!
(null)
Foto fr theposterclub
Här fastnade jag återigen för möblerna i trä och formerna, särskilt att det kantiga möter de mjuka linjerna, i stolens ram. 
(null)

Den här bilden hittade jag på Pinterest. Har förstås sett andra varianter under lång tid. Många har byggt sina hyllor på liknande sätt. Jag tipsade en kund jag hade att bygga en sådan. Har inte sett slutresultatet ännu bara. Tänker att det är en hylla som kan leva länge och man kan göra sin alldeles egna variant.
(null)
Foto Artilleriet, Cappelen dimyr
Sist ut är mattornas matta från Cappelen dimyr. Finns inte så mycket att säga om den här skönheten, den är bara helt perfekt!

Ha en fortsatt fin sommar, hoppas galet mycket på ett varmt augusti!

Kram Mirella