Fint på hemnet!

Jag snubblade precis över ett urfint 30-talshus som är till salu här i Varberg. Du hittar det hos Varberg & Falkenbergs fastighetsbyrå och hemnet. Samtliga  bilder nedan tillhör mäklarbyrån.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Alla fina detaljer, interiören och kontrasterna mellan det ljusa och träet. Det är helt perfekt och nu jag ska drömma lite om det. Sen är det dags för styling av en trea. Följ gärna med på homestylevast

Ha en fin dag i värmen!
Kram Mirella

0 kommentarer

Delar tips

Det här tipset delar jag för att jag själv haft nytta av det under en längre period och det fortsätter att göra gott för mig. Det finns kritik mot den här typen av produkter, det vet jag, men jag talar bara av egen erfarenhet.  

I höstas var jag energilös och låg. Jag var nästan beredd att göra vad som helst för att vända det och förbättra mitt hälsotillstånd. Jag träffade då Hanna och hade ett samtal med henne. Hon arbetar dagligen med herbalife nutritions produkter. Jag vet att många vänder sig hit då de vill gå ner i vikt. Och produkterna förknippas nog ofta med just det. Men de är så mycket mer!

(null)

Alla som vill erbjuds ett gratis provpaket, ett frukostpaket, så också jag. Tveksamt bestämde jag mig för att testa, jag hade inget att förlora i det läget jag befann mig i. Det var också enkelt vilket tilltalade mig. 

Jag tog det här första paketet i allafall och följde instruktionerna. Fortsatte sedan och efter ett par veckor kände jag att lite av kraften kom tillbaka. Nån gång har jag varit på uppföljning för att också se mina värden. Nu har det gått några månader med ökat näringsintag och jag har minskat en hel del i fett och ökat i muskler, detta trots att jag inte har tränat som givetvis rekommenderas. Och det enda jag gjort är att ta frukosten och lägga till mer protein och minska snabba kolhydrater i mellanmål och middagar. Jag dricker också mycket mer vatten. Jag har inte uteslutit någonting, inte ens godsaker.

(null)

(null)

Något jag också sett är att mina naglar blivit finare och starkare. Det syns även att kroppen omformats  en del och huden är finare. Men mitt syfte var som sagt orken och energin, det andra är bonus för mig. 

Det finns förstås massor att berätta men det väljer jag att inte göra. Däremot erbjuder jag den som vill att prova ett frukostpaket gratis utan någon som helst bindning. Jag säljer inte produkterna men förmedlar gärna kontakten. Hör i så fall av dig till mig på nybergmirella@hotmail.com 

Kram M#tips #provpaket #näring #minhistoria
1 kommentar

Gåvan att vara mamma

Idag tänker jag extra på gåvan att få bli mamma och att ha en mamma, det är inget självklart. Igår fick jag den här bilden. 

(null)

Ni som följer med på instagram har sett den redan, för mig är den det vackraste jag sett. Min dotter som ska bli mamma. Det är stort. Otroligt stort. Jag pratade med min egen mamma om det idag i telefon, jag fick inte tillfälle att träffa henne men hoppas i veckan.

(null)

Imorse fick jag en snabb fnissig kram, en scannad hand på papper och en vindruva av sonen, han är för skön. Och senare på dagen fikade vi i omgångar. Köpefika blev det. Marabou’s chokladmoussetårta, den var god och visst blev det rätt tjusigt ändå.

(null)

(null)

(null)
 
Dottern kom också hon med en kram, fina handdukar, en plansch och princesslängd så nu är vi sockerstinna så hälften vore nog. 

Hoppas att du haft en fin dag!
Kram M

0 kommentarer