Samarbete med Dear Sam

(null)

Finns det något lättare sätt att ändra om hemma än med nytt på väggarna undrar jag? Ja, kanske lite nya textilier men den största skillnaden kommer faktiskt med väggdekorationer. 
Så glad för samarbetet med dearsam som har ett stort sortiment med posters i olika stilar. Jag kombinerade mina favoriter så här. 

(null)

(null)

Se till att människorna matchar också ;)

(null)

(null)

Så fina färger tycker jag och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Du som följer med här får mellan 24-27/6 25% rabatt med koden Mirella25 i beställningen. Så kul att kunna erbjuda det, hoppas du hittar nåt fint!

Samarbeten känns allra bäst när företaget har ett uttalat kvalitetstänk. Dear Sam har det, deras kartonger är miljöklassade och de använder bara riktigt glas i sina ramar, det syns och gör skillnad på väggen, jag lovar. 

Ha det gott nu!

Kram Mirella
#dearsam #dearsamgallery #samarbete #print #poster #inredning #inredningsdetaljer #erbjudande #rabatt #rabattkod
0 kommentarer

Känslor en midsommar


(null)

(null)

(null)

(null)

När jag öppnar dörren på midsommarafton står min bror Sebastian där med sin fina familj. Jag blir helt förstummad och väldigt, väldigt glad. De har åkt ner från Stockholm för att hälsa på och fira mig i efterskott. Vi träffas sällan, senast var för tre år sedan. 

Barnen är nog de finaste och charmigaste jag vet, flickorna är tre och fem år. Jag kan inte slita blicken ifrån dem och tar minst hundra bilder. Vi är ett ganska stort gäng den här midsommarafton och Ulf har ordnat allt så bra och jag är så tacksam för det. Ett riktigt fint minne. 

Hoppas att du också hade en fin midsommar.
/ kram M


0 kommentarer

Förberedelser

(null)

När en inte vet vad en ska förbereda är det lite svårare. Det är midsommarafton imorgon och mannen har hemligheter för sig, jag får inte veta något mer än att vi får gäster. Jag vet alltså inte vilka de är, hur många som kommer, men jag vet att det är på eftermiddagen. Här får man jobba med kontrollbehovet. Jag håller på att tjata hål i huvudet på honom bokstavligen, haha. 

Jag har plockat blommor, det har jag. Och förberett för dukning. Städningen ska jag börja med nu. Finns alltså en väldigt bra anledning att jag sitter här och skriver. Allt för att slippa liksom. 

Kollar tillbaka på förra året och då såg det ut såhär vid bordet. 

(null)

Väldigt enkelt och somrigt. Tänker att det får bli nåt liknande utom att jag inte dukar i förväg. 

En riktigt glad midsommar önskar jag dig!

Kram M

#midsommar #dukning #vilda blommor
0 kommentarer