Doften av citronblomma och ett melontips


(null)

När jag fyllde år fick jag ett citronträd av min pappa. Det har en grön citron och nu har det börjat blomma, doften! Syrlig frisk och jag går och sniffar på den titt som tätt. 

(null)

(null)

I år hade jag ett par planteringstankar, fick ner både dahlilökar och sådde rosenskära på friland, det sista syns inget av men dahlian har stora blad på tillväxt. 

Nu ville jag ha rosenskära så jag köpte två krukor, en med vita blommor och en med vinröd/cerisa. Jag plockar nån då och då och sätter i vas. 

(null)


(null)

Sist nen inte minst ska jag visa det här tipset att skära melon på som mannen hittade nyligen. Det blir både mindre kladd och är gott. 

(null)

Smart va?

Ha det fint nu. 
Kram M

Samarbete med Dear Sam

(null)

Finns det något lättare sätt att ändra om hemma än med nytt på väggarna undrar jag? Ja, kanske lite nya textilier men den största skillnaden kommer faktiskt med väggdekorationer. 
Så glad för samarbetet med dearsam som har ett stort sortiment med posters i olika stilar. Jag kombinerade mina favoriter så här. 

(null)

(null)

Se till att människorna matchar också ;)

(null)

(null)

Så fina färger tycker jag och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Du som följer med här får mellan 24-27/6 25% rabatt med koden Mirella25 i beställningen. Så kul att kunna erbjuda det, hoppas du hittar nåt fint!

Samarbeten känns allra bäst när företaget har ett uttalat kvalitetstänk. Dear Sam har det, deras kartonger är miljöklassade och de använder bara riktigt glas i sina ramar, det syns och gör skillnad på väggen, jag lovar. 

Ha det gott nu!

Kram Mirella