Nisse på andra sidan gatan

(null)

Där bakom staketet, på andra sidan gatan bor Nisse. När det är riktigt fina äppelår hör han av sig, det gjorde han igår. 

(null)

(null)

Och plötsligt hade vi en hel korg med äpplen, tack snälla Nisse. 

Mannen fick feelings och ställde till med bak. Det blev äppelkaka och äppelkräm. 

(null)

(null)

Men inte nog med det, han bakade bullar också. Smart som han är skickade han bilder till dottern. Är det något som får hem henne fort så är det nybakat. Så idag väntar vi nog besök och gos med liten sötkorv.

(null)

Den som undrar vad jag gjorde så var det att förbereda kaffet och äta. Himla fint att ha en Nisse och en man som bakar, om ni frågar mig. 

(null)

Ha en riktigt fin lördag, här blir det äppelkaka till frukost. 

Kram Mirella

Med risk för att bli tjatig

(null)

Som sagt med risk för att bli tjatig delar jag ett par bilder på min fina (enda) dahlia. Vet att jag beställde café au lait men min är gulvit, efter en snabb googling förstod jag att de kunde vara det också. Men tanken var den som gick mot svagt rosa. Men måste ju berätta om vårt lite tokiga projekt, syns här i bilden ovanför. Vi har satt nät för uteplatsen. Ser verkligen inte klokt ut, men ni förstår ju att katterna älskar det, så värt!

(null)

Ja, dahlian då, hon flyttar runt. Och byter visst vas/kanna. Här nedanför syns den där blomampeln jag fyndade för ett litet tag sedan. Den blev så fin där i vardagsrumsfönstret. 

(null)

(null)

Pelargonerna, en dr Westerlund och en ovanlig sorts pelargon, tror inte på att det är höst än utan fortsätter att vara fina här i köksfönstret. Jag har nog skrivit om det tidigare, men bänkarna här i köket är favoritplatsen, särskilt nu när det är blåsigt och kallare ute och altanen inte lockar lika mycket. 

(null)

Färgerna som jag dras till för närvarande, här ovanför. Grapen var förresten överraskande god för så tidigt på säsongen, tips. 

Kram från mig/
Mirella

Stormposter

(null)

För ett tag sedan fick jag erbjudande om ett samarbete med Stormposter som jag inte kunde tacka nej till. De har nämligen både ett stort och annorlunda utbud av posters. En favorit är bland annat Sofia Bonati. Älskar hennes porträtt helt enkelt. Det här under hittar du här

(null)

(null)

Enkla med en tvist, det ovanför finns här

Sedan gillar jag även vissa av citaten från Andy Warhol via utställningen på Moderna Museet, som det här nedan, hur kunde han veta? Hittas här

(null)

De är riktigt stora och användes vid senaste stylingen. All is pretty hittas här och jag valde den inramad. 

(null)

Hoppas du tar dig tid att kika in på deras hemsida för de har annorlunda posters i flera olika stilar. 

Med rabattkoden INHT18 får du 15 % rabatt på allt utom Rare & Limited. 

Hoppas att söndagen varit bra!

Kram Mirella