Fynd

Jag har varit på second hand igen, älskar't. Hittade som vanligt en del finheter. Men jag väljer bara sånt som jag verkligen vill ha och har plats för. Eller det är i allafall vad jag inbillar mig, vet inte om familjen håller med. Iallafall så stod det här lilla bordet där, ett sängbord. 

Om det kommer vara sängbord här vet jag inte ännu. Så fint lagom slitet tycker jag, kan hända har det alltid varit så, för mig spelar det ingen roll, jag tycker om det ändå. Den bruna glasflaskan som står ovanpå hittade jag häromdagen. Det står Stockholm tryckt i glaset. Lite kvistar i från en blommande buske passar fint till. 

Den här linwarpen ovanför kan vara ett av de konstigaste inköpen jag gjort. Men jag känner ändå på mig att jag kommer få användning för den. 

En vacker linneduk med tofsar eller flätor fick följa med förstås, den passar utmärkt till ett nytt draperi vid matplatsen. 

Jag fann också en mindre ljusblå stol med lite skav till sonen💎Den får stå i vardagsrummet eftersom han ofta leker där. Ovanpå skåpet står förvaringslådor i blå toner som jag också hittat och ett par av de blå glasvaserna. Även den runda spegeln på skåpet är ett fynd.

Sist men inte minst en gammal kamera som får stå och bara vara en finhet och ett blickfång. 

Jag har sagt det förut och säger det gärna igen. Att blanda gammalt och nytt och låta saker få nya användningsområden är så roligt och du får på köpet något unikt. Hoppas ni gillar det 💙

0 kommentarer

Fredagsblommor

Fredag och långhelgen ligger framför oss, en härlig känsla det. Märker på sonen att han behöver lite extra ledigt. Vårterminen är så bra med många lediga dagar då man bara kan vara och njuta.

Igår efter jobbet köpte jag en liten fredagsbukett. Det blev ett par franska tulpaner. Det har jag aldrig haft. De är alldeles ljuvliga ju. Nu ikväll njuter jag av dem och leker lite med bilder. Och tar ett glas rött. Himla mys tycker jag. Fin kväll💛

0 kommentarer

Linnesängkläder

Sedan jag upptäckte och sov i linnesängkläder vill jag helst inte sova i något annat. Men sen vill jag inte köpa en massa nytt heller hela tiden utan begränsa inköpen lite. För att ändå få lite av den härliga känslan beställde jag örngott som går i mintgrönt. 

Jag tyckte de blev fina till det ljusgrå setet vi redan har. Vi hade lite av den grönblå färgen i sovrummet sedan innan också. Nu kan vi sova på linne-örngott hela tiden om vi vill. Ser ni att äppelkvisten blommar, så fin🌱

0 kommentarer