Blandat från senaste veckan & nåt tipsigt

(null)

Jag har letat efter en smart klädställning till en kommande styling. Tillslut hittade jag den här idéen. Så smart för den tar inte så mycket plats. Jag kommer inte kunna göra en takhängd för jag kan inte sätta krokar i taket i det rummet jag tänker på, samtidigt som det är begränsat utrymme. En sån här ska jag bygga.

En poster från Desenio beställde jag, den vet jag att jag behöver. Så fint att kombinera med en vas med liknande grässtrån.
(null)

Onsdagen handlade en del om jobb, bla att tömma en villa som nu är såld, och en del om att fånga sommaren, eller snarare alla vackra blommor och buskar nu, som flädern till exempel. Vissa gör saft, andra tittar bara ;)
(null)
Och rosor.
(null)
(null)
Men också de här små vita, som stjärnor ju.
(null)

Loppissvängen i onsdags bjöd på det här, eller jag betalade ju förstås. 
(null)
(null)
(null)
(null)
Allt utom nätkorgen kom med hem, men sakerna är till nästa styling.

På kvällen åkte jag och Lena och rekade lite i ett fritidshus. Det var en av de varmaste dagarna hittills och jag bodde i flipflop och linneklänning.
(null)
Utsikten! Hoppas jag får sätta tänderna i en styling här, det återstår att se.
(null)

I slutet på veckan var det jobb i Stockholm och jag fick träffa kollegorna igen. Vi lunchade på Pocket som vi gjort någon gång innan. Lunchen är riktigt bra här! Tog en bild på en stor svävande Vertigo som hängde ovanför vårt bord.
(null)

Jag bodde på Friends som jag oftast gör pga närheten till huvudkontoret. Gillar verkligen det här hotellet. På kvällen brukar jag stanna till här en stund innan jag går upp till rummet. 
(null)

Hoppas att din vecka varit fin på alla vis. 

Kram Mirella