Byggnad

Jag har länge velat ta ett foto av den här stationsbyggnaden och idag fick jag möjlighet. Älskar färgerna och det slitna som visar tidens märken.

Här har jag utgått från en bild. Med olika beskärningar fick jag flera olika bilder. Ursprungsbilden är den här nedanför. Jag hade endast mobilen med mig idag. Någon dag tar jag med kameran. Hoppas söndagen varit fin💚

2 kommentarer

Fixa till kalas

Idag har vi börjat fixa till kalas, dottern fyller år snart och vi firar henne i helgen. Det blir ganska enkelt men lite fint vill jag ju ordna. Så vi köpte lite snittblommor och började dekorera. 

Jag tänkte det kunde vara effektfullt att samla de blåtonade vaser jag har och ställa en blomma i några. De får vara på köksbänken. 

Några fick vara på bordet där vi ska sitta och äta. Jag ska byta till den vita linneduken från lovelylinen som är en favorit. Kanske visar jag lite från dukningen i nästa inlägg. Jo, jag har tänkt på en sak, det är väldigt svårt att veta om de här inläggen jag gör, tilltalar någon. Om man tycker något inlägg är trevligt så gilla gärna så vet jag. Kram💙

0 kommentarer

Vab mm

Idag har jag varit hemma med han som krullar på tårna👆🏻Vabruari heter det ju av en anledning. Vi kom inte undan, magsjuka är väl bland det värsta. Det enda bra med det är att det oftast går över fort. Han var friskare än sjuk och var uttråkad. 

Så vi drömde om sommaren med strandliv och härligheter. Sen gjorde vi skuggspel med dinosaurier (när slutar de att gilla dem). 

Jag fick paket med nytt till fötterna. 

En liten stund med en fin bok. 

En del jobb och till sist gjorde jag ett paket till dottern som fyller år snart. Jag använde samma bruna papper och snöre som till jul. Jag hade flera olika tapetprov som jag beställt för länge sedan. Skar ut en ram av ett ark och limmade på det andra tapetprovet. Resten av en tapetbiten fick bli kort. Busenkelt🎁

0 kommentarer