Lamptips

Jag letar efter fina lampor till vettiga priser. Plötsligt saknas det lampor både här och där hos oss. Hittade flera fina från markslöjd, watt o veke och strömshaga på den här sidan; campadre jag  kikar in där då och då eftersom det finns prisvärda erbjudanden och nya fylls på hela tiden. Här kommer några smakprov. 

(null)

Den här från Strömshaga för 449kr fastnade jag för till exempel. Tror den är lättplacerad. 

(null)

Golvlampan Larry ovanför från Markslöjd för 1099kr, ordinarie pris 1595kr, gillar jag också och kulörerna i hela bilden för den delen. 

(null)

Den här heter Coco vägglampa från Markslöjd och kostar 349kr på Campadre. 

Det var några fina jag hittade, men webbplatsen har mycket mer än inredning, som tex kläder, makeup, smycken och mycket mer. 

Ha en skön helg och njut av de fina stunderna. 
Kram M

0 kommentarer

I motljus syns inte skitiga fönster..


...men de finns där likafullt och det är helt normalt. Jag har tänkt en del på vad jag vill förmedla i sociala medier. Jag sticker inte under stol med att jag tycker om det som är vackert, jag till och med behöver det. De flesta gör nog det, även om det  vi ser som vackert är olika för oss. 

Jag har kommit fram till att jag vill visa och skriva både om det som är fint men också motsatsen ibland. Anledningen är att jag är övertygad om att vi behöver det. Sedan kan det göras på olika sätt, ibland med en bild en annan gång ett skrivet inlägg på bloggen. Idag visar jag skitiga fönster, bara att zooma. 

(null)

Men nu något annat. 

(null)

Mina två gullrankor mår inte bra av bristen på ljus och den torra luften. Jag har tagit av några rankor och satt i vaser. Någon har fått rötter, andra väntar jag på. De mår bra såhär så ingen fara att vänta med planteringen och på ljuset. 

(null)

(null)

Favoritprodukterna från L:a bruket finns allt som oftast i köket här hemma. Härligt att det är ett Varbergsföretag som det gått så bra för tycker jag. 

(null)

När jag var på room butiken i Mall of Scandinavia förra veckan hade de kundkväll och några riktiga bra erbjudanden, bl.a den här fina bordskalendern från rifle paper och en balsam eller lotion för kroppen här nedanför. 

(null)

För att återgå till mitt tidigare resonemang så tänker jag som såhär, det ena utesluter inte det andra, vi kan dela med oss av både fint och mindre fint. Jag tror det gör det lättare för oss alla. För vet ni, i motljus syns inte skitiga fönster, men de finns där ändå och det är helt normalt.

(null)0 kommentarer

Inreda omklädningsrum

För ett tag sedan frågade min syster om jag kunde hjälpa henne att välja ut något på väggarna till omklädningsrummen på Rehabdirect i Borås. Hennes man driver rehabkliniken tillsammans  med en kollega och min syster arbetar där. Tanken var att det skulle vara något enkelt blickfång. Vi skötte kontakten på distans med sms, fungerade utmärkt.

Jag sökte lite efter passande motiv och fastnade för de här från Desenio till damernas omklädningsrum. 

(null)
Bild lånad fr Desenio

(null)
Bild lånad fr Desenio

Kvinnor och moderjord blev väl en fin symbolik!

(null)
Bild lånad fr Desenio

Till ovanstående print valde jag ramar i ek. 

(null)

(null)

Såhär såg det ut tidigare. 

(null)

Och slutresultatet blev såhär. 

(null)

Sedan var det dags för herrarnas omklädningsrum. 

Hit valde jag nedanstående print. 

(null)
Bild lånad fr Desenio


(null)
Bild lånad fr Desenio


(null)
Bild lånad fr Desenio
Ramarna som valdes till herrarnas fick bli svarta, det är de här nedanför. 

(null)

(null)

Tidigare såg det ut såhär i rummet. 

(null)

Efteråt ser det ut som nedan. 

(null)

Vi diskuterade även någon växt till rummen och valet står mellan monstera och garderobsblomma, anledningen är att de är tåliga och inte kräver så mycket ljus. 

Jag valde att visa exakta mått på bilder och ramar om någon är intresserad av liknande kombinationer. Enkelt och prisvärd förändring och kunderna ger gott betyg!

Gillar du inlägget, klicka på hjärtat❤️
Kram fr mig/ Mirella
#styling #print #posters #desenio #inredning #konsultation
0 kommentarer