Detaljer fr trädgården

Det är ju ingen stor trädgård vi har men den är naggande god. Drömmer ibland om stora ytor men man får liksom vara glad åt det en har. 

Det får ändå plats ett badkar menar jag. Som man kan bada i om man vill eller bara ta regnvatten från och vattna med. Eller titta på för den delen. 

På altanen har rottingvagnen flyttat ut och agerar extra avlastningsyta. 

Det finns ju också plats för några blommor och nån buske, men mest ogräs. 

Några sittplatser och nåt litet bord ryms också. Med dagens blombukett eller så. 

Den sibiriska vallmon tog över pallkragarna så örterna fick planteras i en zinklåda, fint så också ju. 

Och fokuserar man på detaljerna på delar av fasaden är den riktigt fin. Det är nog så att vi önskar att vi hade så mycket. Tänk så viktigt att vara glada för det fina vi har, för det har vi alla. Kram 💚

0 kommentarer

Den bästa tiden är nu

Så länge jag kan minnas har det här varit den bästa tiden, maj och försommaren. Den speciella känslan av att allt ligger framför oss. Hur allt blir grönt och vackert.

Ljuset och de varmare temperaturerna. Altandörren som kan stå öppen. Fågelkvittret, att man kan plocka vilda blommor, att grannarna tittar ut från sina hem och vi möts på ett annat sätt, som om vi plötsligt hade mer tid. Känslan av att det finns mer möjligheter, vad det än gäller. Så är det nu och det känns fint. 

0 kommentarer

Bloppis

Om man som jag lätt blir kär i fina saker så måste man sortera bort ibland också. Jag har därför startat ett bloppiskonto på instagram som heter @garaget.se Där kommer mest finnas saker jag själv tycker om och har valt, men måste skilja mig ifrån. 

Det kan även finnas lite småtips på vad man kan ha sakerna till. Till exempel en fin sockerskål fungerar ju fint att ha på sängbordet med dagens smycken i eller ståendes på en hylla i badrummet. Här är några av sakerna som finns just nu. 

0 kommentarer