Vi firar födelsedag

Det är mannens dag idag och vi firar honom med familjen samlad. Jag har slagit in hans paket med morristapet. 

(null)

(null)

Enkel inslagning och så en liten kvist vide. I paketet låg bla de här två böckerna. Jag tänkte att det kan vara fint till en kock, även om han inte jobbar som det sen länge. 

(null)

Fick lite hjälp innan också, gissa av vem? 

(null)

Nu önskar jag dig Glad Påsk🐣


#foodpharmacy #paket #paketinslagning #boktips #dukning #williammorris
0 kommentarer

Ampelväxt

Ibland tycker jag att det är svårt att hitta växter till amplar. Så jag tänkte tipsa om en som jag hittat som är så fin. Den heter Cissus striata eller dvärgcissus. 

(null)

(null)

(null)

Den säljs på båge men eftersom jag vill ha den i ampel tar jag bort bågen. Det är en vinväxt eller den tillhör den familjen. Den trivs i ampel och vill hänga ganska ljust så perfekt vid fönstren. Jättefina klöverformade blad har den. Den är också lätt att ta skott ifrån och sätta i vatten tills de fått rötter. 
 
Jag köpte en ny precis, den jag hade var lite trött, men jag har haft den i ett år och även ute på altanen under tak på sommaren. 

Ha det fint. 
Kram Mirella

0 kommentarer

Vår inne

Små glasvaser är en av sakerna jag letar efter på loppis, i olika höjder och former. De kan ha mönster eller vara släta. Det blir så fint att sätta kvistar och blommor i och gruppera. Men de är fina tillsammans utan växter också. Det har jag skrivit om tidigare. Igår plockade jag i allafall in lite vintergröna blad och ett par krokusar. 
(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Jag gillar hur ljuset bryts i glaset, det ger vårkänslor. Efter en liten stund i vattnet och värmen slog krokusarna ut sina blad. Härligt! 

Ha det fint där du är! 
Kram M
1 kommentar