Naturen ändå

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Naturbilder från dagens promenad. Kom gärna med konstruktiv kritik! Snart är det dags att fira vår fina åttaåring. Kram M
0 kommentarer

Blandad kompott

(null)

Igår kväll var det dags för invigningen av Skandiamäklarna i Varberg. Jag gick dit och var med en stund. Det bjöds på bubbel och plockmat och jag träffade massa trevliga människor. Lena är en vän till mig sedan länge och några andra vänner anslöt också.  
(null)

Jag hade med mig en liten present, ett gäng stearinljus med hampasnöre om och en tallkvist som jag stack ner. Ljus går ju åt en del nu. 
Det blev massor av plockmat över så vi som var kvar fick med oss en liten goodiebag, nu ska jag ta kaffe och smaska på det en liten stund. 
(null)

Häromdagen kom en linneduk på posten från ellos. Jag och Carmen godkände den. Tjockt tyg och riktigt bra kvalite.
(null)

Jag har tittat på julbilderna från artilleriet, de är ju så fina och levererar gång på gång. Här hemma finns just en sån Moravia stjärna ouppackad fast min är köpt på watt o veke och är storlek medium. 

(null)
Bild lånad fr Artilleriet


Hittade även en poster på Desenio som jag blev så förtjust i och var tvungen att skicka efter. Se här; 
(null)
Bild fr Desenio


Det här inlägget blev visst fyllt av mina köp. Jag får tänka att oftast återbrukar jag så dövar jag samvetet lite. Kram och ha en fin dag!


#invigning #inredning
0 kommentarer

Smakråd?

Vi har som jag visade i förra inlägget tapetserat vår matplats med dancing cranes, den mörkare av de grå. Intill matplatsen har vi vår hall. Nu behöver vi smakråd. Jag kommer visa tre olika tapeter tillsammans med den vi har uppsatt. Vilken av dessa hade du valt? Eller har du något bättre förslag tar vi tacksamt emot det. Samtliga tapeter är från boråstapeter. Först kommer den här. En tapet med linnestruktur.  (null)

(null)
Bild fr Boråstapeter


(null)
Bild fr Boråstapeter


Nästa tapet kommer här och är småmönstrad.  (null)

(null)
Bild fr Boråstapeter


(null)
Bild fr Boråstapeter


Tredje tapeten kommer här, det är nocturne i färgställningen grå/blå/grön. (null)

(null)
Bild fr Boråstapeter


(null)
Bild fr Boråstapeter

Tapeten ska som sagt vara i hallen och upp längs vår trappa till andra våning. Tapeterna kommer inte sitta mot varandra men man ser lite av båda när man kommer in till oss. Hjälp oss nu🙏🏻
 


 
#tapetval #smakråd #hjälp
1 kommentar