William Morris & vårkänslor

William Morris finaste tapet enligt mig, kom i brevlådan för någon dag sedan. Det är inte svårt att förstå att de älskas av så många. Jag beställde en rulle av chrysanthemum toile. Jag ville se om den passar oss. Nu har jag hängt upp den i obehandlade posterhängare i trä från panduro. 

Den är verkligen så fin just till obehandlat ljust trä. Nu har ju vi mörkare trä också i köket men jag tycker det är fint ändå. Den har ett väldigt vårigt intryck. Med lite pelargoner och andra växter gör den sig alldeles utmärkt. 

Idag var jag ledig, vi ska ha lite fest här imorgon för att fira sambon som fyllt jämt. Jag har haft en del att fixa med, men jag gillar ju det. Jag hann iallafall en sväng till second hand och hittade så fina assietter och fruktknivar i ett ställ. Se här. 

Jag gillar ju att återanvända saker och inte köpa massa nytt. Jag mår nästan dåligt av köphets men även jag rycks förstås med ibland. På eftermiddagen fick vi riktigt vårväder och jag började greja lite mer på altanen. Eftersom vi har tak över vår altan kan man inreda även där. Inget nytt bara gammalt på nytt sätt. 

Även vardagsrummet fick lite justeringar och lite saker bytte plats. Nu är det dags att gå upp och städa barnrummet🙈wish me luck. Fin kväll önskar jag dig som tittar in här.