Tripp till Solna

I tisdags åkte jag till Solna. Jag åker dit en gång i månaden ungefär. Mina kollegor är nämligen placerade där på huvudkontoret till skillnad från mig som sitter på västkusten. Vi behöver ju teama upp emellanåt och bara jobba tillsammans. Lika kul att träffas varje gång. 

Jag flyger ofta till Bromma och den här gången var ankomsthallen nybyggd. 

Jag hade blommiga byxor liksom för att försöka hålla kvar sommaren på nåt sätt. En hiss-selfie påväg upp till kontoret kan man väl bjuda på eller. 

Jag hade föreslagit för kollegorna att vi skulle ta oss till gamla orangeriet på lunchen och det gjorde vi. Ett väldigt bra beslut visade det sig, så otroligt fint. Vi varvade mat och arbete. Här kommer bilder från platsen. 

Alldeles underbart tycker jag. Jag åt karré och rostade rotfrukter, de andra tog en laxsallad. 

Lite gott till kaffet efter maten. Solen visade sig från sin bästa sida den här dagen och vi tog kaffet med oss ut. 

Sen en snabb liten tur runt orangeriet där de odlade grönsaker och blommor. 

Stället drivs av två tjejer sedan 2013.  Det verkar genomtänkt, är gott och väldigt vackert. Det ligger i anslutning till Bergianska trädgården som vi tyvärr inte hann besöka. Alldeles i närheten ligger även Naturhistoriska.  

Det var så småningom dags för oss att åka tillbaka och jobba några timmar till. Efter jobbet tog jag en snabb sväng in på Mall of Scandinavia och kikade in på ellos showroom. Gillar att de börjat ta in mer brunt och att de har en vintagekollektion. 

Hmm sen fikade jag visst igen... 

Jag har fått nåt problem med nacken sedan några dagar så jag orkade inte gå där så länge utan åkte ut till hotellet efter en liten stund. Jag bodde på Radisson blu park hotel  i närheten av Hagaparken. Visar lite bilder därifrån om ni någon gång vill bo där.

Riktigt charmigt hotell och tjusigt på sina ställen. Inte alltför dyrt heller. Den enda nackdelen är väl att det ligger lite utanför allt. Men det är precis det jag uppskattar. Hotellet har ett väldigt fint gym, även utegym och ligger precis vid vattnet. På andra sidan vattnet tornar Naturhistoriska upp sig. 

När jag hade spanat klart och det började skymma gick jag in och valde mellan det här....

och det här....

Jorå bad i badkaret blev det minsann, så skönt så. Sen krypa i säng för att vara pigg till nästa arbetsdag. Lite av rummet nedanför, rymligt och helt ok rum. På morgonen blev det hotellfrulle och den var riktigt bra. Jag kan varmt rekommendera både lunchställe och hotell. Återkommer vid tillfälle till båda tror jag faktiskt.