Samarbete med framkalla

Jag har precis avslutat ett samarbete med framkalla och jag vill skriva om det då jag blev väldigt nöjd med både produkter och service. Produkterna jag valde var big framed print. Printen trycks på semimatt  högkvalitativt fotopapper, hahnemule, 310g. De är tejpade med syrafri tejp på syrafri baksida. Levereras dessutom inramade och med vit passpartout.

Det var otroligt enkelt att välja bilder via deras app som finns i AppStore eller att öppna från deras hemsida. När jag hade valt mina två bilder som jag visste inte hade perfekt skärpa, kom det upp ett meddelande om upplösningen på fotona. Men jag fortsatte ändå. 

Två dagar senare kunde jag hämta ut varorna. De var så fina, inga bekymmer med oskärpa alls.

(null)

(null)

Det ena fotot är taget på en brygga vid havet, en av mina favoritplatser. Det jag gillar med fotot är färgerna och skuggan som blir av ledstången.


(null)

Fick lite hjälp också som ni ser. Jag tycker det ser ut som hon dricker ur havet. 

Nu ska jag visa hur det såg ut här hemma behind the scenes så att säga, håll i er. 

(null)

Pappersinsamlingen ligger ett tag ibland. Här har den kommit en bit på väg mot dörren. Det känns som att de vuxna här i huset väntar ut varandra, hehe. 

Den andra bilden jag valde var den här. 

(null)

Gillar den supermycket. Det är dotterns sambo som jag fångade lite av en alldeles speciell dag. 

(null)

Provade runt lite. Och tillslut hamnade den här. 

(null)

Jag skulle aldrig inleda ett samarbete om jag inte trodde på det eller skriva om ett samarbete om jag inte var nöjd med produkterna eller tjänsterna, jag vill bara vara tydlig med det. 

Jag rekommenderar framkalla, det gör jag. De har flera olika produkter och sedan tidigare har jag beställt foton i 10*10 och de var jag också nöjd med!

Lycka till om du provar. 

Kram M
Kommentera här: