Fix hemma

(null)

(null)

Dessa underbara amaryllisar. Njuter av dem nu under vintern. Den här gången blev det röda. Jag hade med mig varsin till tjejerna som jag gick på AW med igår, band till en eukalyptuskvist och satte vaxat papper runt om. Så enkelt och fint.

För nån dag sedan kom den hem, kalendern som jag visade i förra inlägget. Den kommer i lösa blad och är perfekt att hänga upp på väggen med tex häftmassa. Tjockt kraftigt kvalitetspapper också. Var ju tvungen att prova den. Dessvärre dåligt ljus så sudd i bilderna, men ändå.

(null)

(null)

Måste också säga att den är om möjligt ännu snyggare i verkligheten. 

Tänker att väggen där i trappan och i resten av vår hall ska få annan tapet eller färg. Kanske blir det ändå färg, kalkfärg för att vara mer exakt. Det kommer ge den där lugna och sköna känslan när man kommer in till oss. 

Här under är en annan liten del av hallen. Där på byrån står en inramad teckning som sonen ritat, tycker om den. Och så har han hängt en mask på en av träknopparna. Tänker att det får symbolisera att här hemma bär vi inga masker och allra helst gör vi inte det någon annanstans heller. 

(null)

Kram till dig som kikar in här.


Kommentera här: