Jobb m homestyling

(null)

Den senast stylade lägenheten var en tvåa på markplan med härlig träaltan. Väldigt ovanligt för en lägenhet på Brunnsberg i Varberg. Lägenheten är renoverad för några år sedan och relativt modern. 

Bilden ovanför är från köksbänken i köket.

(null)

(null)

När man jobbar med homestyling i en mindre stad får man förhålla sig till de färger som finns i bostaden, till skillnad från de större städerna. Där är det mer vanligt att säljaren alt mäklaren ser till att måla om bostaden i neutral färg. Där finns även ett brett utbud av riktigt fina bostäder när det kommer till både arkitektur och unika detaljer. 

Här är lite mer från köket med barbord som köksbord, något ägaren satt dit. 

(null)

Här valde jag att göra det relativt enkelt men stiligt. Satte mitt signum också i form av pappersrullen med pennan instucken. 
 
(null)

(null)

Vardagsrummet fick lite dämpade pastelltoner och lite mer färg i kudden på golvet och palettbladet i fönstret. Som en stilla övergång från högsommar till sensommar. 

(null)


(null)

Lite prints på väggen ovanför soffan, de två större är fr dearsam och det lilla printet har Hanna Wendelbo designat till stöd för barncancerfonden.

(null)

En annan del av vardagsrummet med sidebord intill soffan. 

(null)

Den härliga altanen i anslutning till vardagsrummet. 

(null)

Sovrummet här under fick fluffig bäddning. Kudden längst bak är en stor kudde från Jysk faktiskt, till mkt bra pris. Ett tips på hotellkudde. 

(null)

(null)

(null)

Detaljer från skrivbord i sovrummet. 

(null)

Det var den senaste stylingen, den var riktigt rolig att göra. Fast det tycker jag alltid.

Hoppas du gillar genomgången. 
Mer från stylingarna hittar du på homestylevast eller på hemsidan

Kram Mirella




Kommentera här: