På gång

Inlägget kan innehålla reklam för min egen verksamhet/egenanställning.

Förra sommaren träffade jag Lena när vi stod i mataffären. Vi hade inte träffats på väldigt länge. Olika faser i livet och så där. Hon berättade iallafall då att hon skulle starta upp Skandiamäklarna i Varberg. Sagt och gjort, i augusti 2017 började hon med det och är igång i lokal på Norrgatan 5 i Varberg. 

Hon berättade att hon ville knyta kontakter med olika företagare som hon kunde kontakta beroende på vad hennes kunder har behov av när de ska sälja sina bostäder. Det kan vara målare, städfirmor, homestylingföretag mm. För Lena är personligt engagemang, flexibilitet och service a och o. 

Jag berättade i min tur om mitt stora intresse, inredning. De senaste åren har jag gått flera kurser inom inredning och homestyling och därtill sett otroligt många stylade miljöer. Intresset för färg och form har alltid funnits och har tagit sig olika uttryck genom åren. Vi spånade sedan om att arbeta ihop med vissa uppdrag. Drömmen och funderingarna har alltså funnits länge. Men nu är vi där. Fantastiskt!

Jag funderade över i vilken form jag ville driva verksamheten med homestyling och kom fram till att det är det kreativa arbetet som ger mig energi. Så är det för många med kreativa yrken. Det gjorde i allafall valet enklare för mig och jag kommer i nuläget vara egenanställd via ett företag som är specialiserat på just det. Det gör att jag kan fakturera som privatperson och slipper all bokföring och hålla koll på vilka avgifter som ska dras av, helt enkelt allt pappersarbete utom att skicka fakturan. Jag kan alltså koncentrera mig på uppdraget. Det passar mig perfekt som redan har en anställning, idag på 75 %.

Här hittar du min hemsida, www.homestylevast.se den beskriver i korta drag verksamheten och kommer byggas på med tiden. 

Idag kommer jag göra ett uppdrag för Lena på Skandiamäklarna och en kund. Det är en 4:a och jag har planerat allt så det är bara att sätta igång. Det fina är att jag besöker kunden för en konsultation, går igenom bostaden och ger förslag, jag tar foton av de olika rummen och sedan kan all planering göras hemifrån i lugn och ro. 

(null)

Lite props till dagens barnrum som inte finns ännu, det ska bli så roligt, jag är väldigt pepp!
På instagram kommer du kunna följa med via kontot homestylevast hoppas du vill!

Kram Mirella


Permalink Kategori: Hem & inredning, Jobb, Samarbete; Taggar: #homestyling #homestaging #företag #egenanställd, #homestyling #homestaging #inredning #företag #egenanställd #uppdrag, #homestyling #homestaging #inredningsuppdrag #företag #egenanställd; Kommentarer (0)

Kommentera här: