Rundtur- hall

Fortsätter lilla rundturen hemma. För att ni ska få en bild av helheten. Idag blir det hallen. 

Bilden ovanför och den nedanför är fotade av Carina Olander när hon och Johanna Flyckt Gaschi var hemma hos oss i november för reportage. Så himla kul dag. Reportaget publicerades i drömhem & trädgård i februari i år. Vi har en väldigt liten hall, eller typ ingen hall alls men ändå så att man kan hänga av sig ytterkläderna. 

Snett till vänster på motsatt vägg när man kommer in har vi alltså den här spegelväggen. Precis innanför dörren till höger finns en skjutdörrsgarderob i samma stil som den vid matplatsen. De finns ju nästan i samma utrymme. 

Hängaren har jag gjort av en knoppbräda från en hatthylla och fäst med träkonsoler, sen målade jag det grått i kulör som passar till väggen. Den vita träbänken är ett second hand fynd och där på har jag skruvat fast en plåtskylt som Ulf gjorde när han gick på gymnasiet.

Ett par korgar rymmer förvaring av diverse saker som varierar över årstiderna. Till vänster om dörren vid trappan upp till övervåningen finns ytterligare en spegel. Många speglar finns det i detta hus, men nästan ingen som speglar sig😁

Ibland, men ytterst sällan ser det ut såhär i hallen.

Oftare mer åt det här hållet faktiskt. Och då visar jag inte sko infernot på golvet. Ja jösses, men här bor ju människor, eller hur. Kram och roligt att du tittade in/ Mirella

0 kommentarer