Igår

Varberg för Musikhjälpen startar. Flera lokala personer bjuds in i glasburen på 
Varbergs stadshotell Syftet är att stödja, samla in pengar och synliggöra att barn inte är till salu. Tacksam över att vi gör det här. Jag åker ner en stund och lyssnar och swishar. Det är lite rått ute så jag sitter en stund inne på hotellet. 

(null)

Tjusigt! Ett hotell att boka nån natt på, då ingår även inträde till urfina asia spa tips!
I foajén står årets gran.

(null)

Utanför står lite folk intill glasburen och lyssnar på uppträdanden och samtal. Det är ett bra program med något för alla. Insamlingen är igång och när jag är där är vi uppe i 50000kr. När jag tittar nu på morgonen är summan uppe i 265000 drygt. Fantastiskt!

(null)

Hotellet är julpyntat och så fint. 
Jag går och hämtar ut ett beställt paket på Lindex, sonen växer i rasande takt för tillfället och behöver lite nya kläder. 

Sedan åker jag till en vän och vi lunchar ihop och pratar om ev samarbete framöver. Så spännande. Hoppas det går vägen. 

Jag köper med mig lite amaryllis hem. Röda den här gången.  

(null)
(null)

Ljuset eller bristen på det gör att jag inte blir nöjd med fotona, men det är inget att göra. Det blir en mystisk känsla i sovrummet. Nedanför på väggen hänger en stor akvarellmålning som föreställer ett äpple. Jag har fått det av mamma och hon har köpt det av en konstnär hon känner. Så fint!

(null)

Mannen startar julbak på kvällen och gör både saffransbullar och karamelliserade hasselnötter doppade i choklad. Visar bild och ger recept i annat inlägg. De är så goda. 
Ha det fint nu!
#musikhjäpen
0 kommentarer